Toate știrile
Societate
10:30 18.04.2024

Un nou tîrg de carieră cu participarea Serviciul Fiscal de Stat

Serviciul Fiscal de Stat a participat la data de 17 aprilie 2024 la Tîrgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării.

Evenimentul a reunit mai multe instituții de stat, agenți economici și companii care și-au prezentat ofertele de muncă în domeniul economic-financiar.

Precizăm că, Serviciul Fiscal de Stat este autoritatea publică, împuternicită să administreze impozitele, taxele și alte plați în interesul statului și care susține instituțiile de învățămînt profesional în procesul de realizare a stagiilor de practică de către studenții acestora.

În cadrul instituției se pune un accent deosebit pe promovarea tinerilor și instruirea profesională continuă a acestora. Tinerii specialiști vor beneficia de program de dezvoltare profesională pentru funcționarii publici debutanți, fiind însoțiți în acest sens de un mentor calificat.

Absolvenții care își doresc să construiască o carieră într-un mediu dinamic și să se implice în procesul de reformare a sistemului fiscal din Republica Moldova, sînt încurajați să aplice pentru pozițiile disponibile vacante și să se alăture echipei SFS.

Ofertele de muncă și cerințele de angajare cu privire la funcțiile vacante din cadrul Serviciului Fiscal de Stat sînt disponibile la următoarele link-uri: https://sfs.md/ro/cariera și https://cariere.gov.md/ro.

Mai multe știri