Toate știrile
Societate
16:00 01.09.2024

Stoianoglo: „În fiecare an deschidem o nouă pagină în cartea cunoștințelor”

Fostul procuror general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a felicitat elevii și profesorii cu ocazia primei zile de școală - 1 septembrie.

Stoianoglo a spus că fiecare an școlar este o nouă etapă în viața și formarea tinerei generații. El a menționat că școala și învățămîntul sînt valori fundamentale pentru societate, care contribuie la formarea unui stat puternic și prosper.

{{765660}}„Dragi elevi și învățători! În fiecare an, la început de septembrie, deschidem o nouă pagină în cartea cunoștințelor. An de an ne convingem de faptul că școala, educația și activitățile didactice rămîn valori importante pentru mulți dintre noi. Elevii cu setea lor de cunoștințe, profesorii cu pasiunea și înțelepciunea lor și părinții cu sprijinul lor necondiționat. Împreună formează o echipă puternică dedicată educării noilor generații în Moldova. Cu fiecare lecție, întrebare și răspuns, voi scrieți viitorul. Pentru că anume învățămîntul este superputerea și temelia pe care se construiește progresul nostru colectiv și pe care se formează o comunitate puternică, corectă și prosperă. În această zi vă doresc ca începutul noului an școlar să fie un prilej de bucurie și ca „primul clopoțel” să marcheze realizări și succese pentru fiecare dintre voi”, a spus Stoianoglo.

Mai multe știri