Toate știrile
Externe
15:45 25.09.2024

Iran îl amenință pe Trump? Serviciile secrete americane l-au avertizat pe fostul președinte

Angajații serviciilor americane de informații l-au avertizat pe candidatul la președinția SUA din partea Partidului Republican, Donald Trump, cu privire la amenințările reale la adresa vieții sale, care vin din Iran.

{{770309}}Acest lucru este precizat în mesajul serviciului de presă al sediului lui Trump, relatează "Adevărul European".

Directorul pentru comunicare al campaniei lui Trump, Stephen Cheung, a declarat că angajații Biroului Directorului Serviciului Național de Informații (ODNI) l-au informat pe candidatul la președinție cu privire la amenințările reale din partea Iranului, care vizează asasinarea sa pentru a destabiliza situația din Statele Unite.

De asemenea, el a remarcat că aceste amenințări au devenit mai coordonate în ultimele luni și că toate agențiile relevante de aplicare a legii lucrează pentru a asigura siguranța lui Trump și pentru a le împiedica să influențeze alegerile.

După cum se știe, campania lui Donald Trump a raportat un schimb de focuri în apropierea clubului său de golf din Florida, la 15 septembrie.

Mai multe știri