COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Viața mea…e cântecul!” - un concert așteptat de 4 ani. Adriana Ochișanu își invită fanii la 2 zile de spectacol plin de emoții ©

„Viața mea…e cântecul!” - un concert așteptat de 4 ani. Adriana Ochișanu își invită fanii la 2 zile de spectacol plin de emoții

În luna mărțișorului, pe 18 și 19 ( martie), ora 19.00, Adriana Ochișanu vă invită la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău la un concert aniversar deosebit.

Pe 18 martie, frumoasă interpretă de muzică populară, etno-folclorică și ușoară împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani, și mai mult , de trei decenii de carieră, și a hotărît ca anul acesta să-și sărbătorească ziua de naștere pe scenă, alături de oamenii dragi, dar și de publicul îndrăgit de acasă. Adriana Ochișanu, va fi protagonista a două concerte grandioase alături de Orchestra „Fluieraș”, condusă magistral de Frații Stefăneț, ineditul proiect muzical Ethno Republic și Ansamblul de Dansuri Populare „Fluieraș”, condus de Iurie Bivol.

O surpriză frumoasă pentru public vor fi și invitații săi speciali, în premieră la Chișinău - Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani, care vor încinge atmosfera cu o muzică lăutarească veritabilă, dar și participarea extraordinară a renumitul ui cântăreț din România - Pepe..

“Muzică și publicul nu m-au dezamăgit niciodată pentru îmi oferă energia de a merge mai departe”, spune Adriana Ochisanu.

“Îmi asum orice declarație și apariție pentru că sunt sinceră până la capăt. Ceea ce se vede pe tv, în social media… sunt chiar eu. Sinceritatea este apreciată cel mai mult de oamenii care te iubesc”, mai spune frumoasă artista.

Cu sinceritatea ei, Adriana Ochisanu va invită la la un concert unde o să vi se strângă sufletul, o să vă invadeze o mare de senzaţii, de la tristeţe la bucurie maximă, ascultând o piesă, sau un fragment muzical. Veți simţi că acordurile, pasajul acela muzical, vă înalţă, vă fac să vă gândiţi la anumite lucruri de dincolo de lume, de problemele din fiecare zi, să vă simţiţi copleşiţi de frumuseţea momentului, de emoţiile pe care artistul le transmite, un concert despre blândețe, dor, despărțire, dragoste și familie, în care veți invăța să va prețuiți pe voi și pe cei apropiați.

Muzică poate să transmită toate sentimentele umane într-un singur fragment... Muzică e un dar de la Dumnezeu!

“Vreau să mă învăluiesc cu oameni care știu să atingă inimile celorlalți. Oamenii care prin loviturile grele ale vieții au învățat să crească și au păstrat atingerea blândă a sufletului. Va aștept cu drag la concert, vreau să fim toți oamenii cu inima frumoasă în sala Palatului Național!”, spune Adriana Ochisanu.

În final ne transmite în versuri dragostea ei pentru public:

Celor ce astăzi pragul cântecului meu mi l-ați pășit
Și mi-ați adus în suflet raze de iubire,
Vă mulțumesc și mă înclin spre voi, publicul meu iubit
Și vă sădesc în suflet fericire !

Să îmi permiteți să v-aduc în dar, prin glasul meu,
Lumina, liniștea și viața de acasă,
Tot dorul de părinți și toată dragostea lui Dumnezeu,
Dar mai presus de toate, o muzică frumoasă!

Azi să triumfe dragostea și să trăiască publicul!
Plăcerea inimii să ne fie icoana!
Și să cântați cu mine , căci VIAȚA MEA ...E CÂNTECUL !
A voastră, simplă și iubită ... Adriana !

Bilete în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/adriana-ochisanu-viata-mea-e-cantecul

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load