X 
Cazul Șor stiri: 599

Un spectacol în regia lui Petru Vutcărău a ajuns tocmai în Japonia

4 noi. 2022,, 07:40   Afiș
2154 0

Cultura nu are frontieră! Zilele trecute, piesa „Revizorul” de Gogol, în regia lui Petru Vutcărău, a ajuns tocmai în Japonia, spre marea bucurie a tuturor iubitorilor de teatru.

Fotografii cu sala plină și oamenii entuziasmați de la spectacol au fost plasate pe rețelele de socializare, acolo unde moldovenii din diaspora au lăsat și mesaje de susținere și mulțumire în adresa actorilor.

„Sala plină, standing ovations, comedie care te face să rîzi pînă la lacrimi și apoi să plîngi de jalea personajelor la sfîrsit. Trăiri pe care le exprimentezi de puține ori - la un film sau la un teatru, unde de multe ori, se termină spectacolul și nu ai simțit nimic, nu ai avut nicio palpitație, nicio empatie sau emoție. Mai rar așa un geniu, un om cu o valoare inestimabilă, din categoria „cine știe, știe”.

O gură de aer proaspăt, o palpitare de emoție într-o lume stearpă, o strigare de mulțumire unui om minunat, ce a putut să antreneze actorii la un mare nivel, să aibă un excelent joc, iar decorul și costumele au fost demențiale! Bravo, de zeci de mii de ori, bravo!”, este mesajul unei moldovence stabilite la Tokyo.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?