X 

Un spectacol de Daniela Burlaca va fi jucat la Teatrul ”Geneza Art”

28 mai. 2022,, 08:30   Afiș
2985 0

La Teatrul ”Geneza Art” va fi prezentat sîmbătă și duminică, 28 și 29 mai, la ora 19.00, spectacolul ”Gardenia”, montat de Daniela Burlaca după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, informează Noi.md cu referire la moldpres.md.

Sîmbătă, la ora 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” își așteaptă publicul la spectacolul ”Flori pentru Algernon” de Daniel Keyes, în regia lui Iuri Harmelin, și la 18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – la spectacolul ”Pășind printre nori” de K. Higgins, în regia lui Dumitru Koev.


Duminică, la ora 17.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”Arta conviețuirii” de Yasmina Reza, în regia lui Petru Vutcărău.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va prezenta spectacolul ”Flori pentru Algernon”, iar la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Fără pijamale” după Mawby Green şi Ed Feilbert, în regia lui Alexandru Grecu și Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” - spectacolul ”Pasiunea Maddalenei” de Don Nigro, în regia lui Iosif Șaț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?