COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un spectacol de colecție revine pe scena Teatrului ”Geneza Art”

Un spectacol de colecție revine pe scena Teatrului ”Geneza Art”

Un spectacol intitulat ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca, va fi jucat marți și miercuri, 18 și 19 iunie, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”TOC” spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întîlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întîrzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup, în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii. Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucîndu-se de peste 12 ani în mai mult de 20 de țări cu casa închisă. De fapt, în lume, peste 100 milioane de persoane suferă de TOC – Tulburare Obsesiv Compulsivă – o tulburare de anxietate caracterizată de gînduri intruzive care produc frică, agitație, comportamente repetitive. Această tulburare este punctul comun pe care îl au cei șase protagoniști ai acestei comedii.

Este vorba despre un spectacol care combină psihologia cu tuse de umor de bună calitate. Din distribuție fac parte: Cristian Perepeliuc, Dana Ciobanu, Victoria Botnaru, Viorel Cozma, Nicu Țurcanu, Olesea Stăvilă și Daniela Burlaca.


Miercuri, 19 iunie, la ora 18.00, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din capitală va avea loc un concert cu genericul ”130 de ani sub semnul Luceafărului”, susținut de Corul Marii Uniri. În cadrul evenimentului va fi lansată cartea „Mihai Eminescu în arhivele diplomatice” de Dan Toma Dulciu și va fi vernisată expoziție de fotografie „Jurnalistul Eminescu și lumea diplomației”.

Joi, 20 iunie, la Teatrul Republican ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Cîinii cu colaci în coadă” de Gheorghe Calamanciuc, iar la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Labirint” de dramaturgul american Rajiv Joseph.

În aceeași zi, la ora 18.00, Sala cu Orgă din Chișinău își încheie stagiunea concertistică 2018- 2019 cu o seară de muzică romantică. În program vor răsuna creații de E.Grieg, J. Brahms, H. Wolf și Requiem de G. Fauré. La orgă - Anna Strezeva.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load