Cazul Șor stiri: 599

Teatrul Național „Mihai Eminescu” readuce în scenă un spectacol consacrat Mariei Tănase

17 ian. 08:15   Afiș
2282 0

Un spectacol intitulat „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine” va fi prezentat marți, 17 ianuarie, la ora 18.30, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din capitală, informează Moldpres.

Spectacolul este un recital despre viaţa artistică a regretatei cîntăreţe. În rolul titular - actrița Tinca Gorcenco, scenariul și regia sînt semnate de Nelly Cozaru.

În aceeași zi, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va oferi publicului spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca. Este vorba despre un spectacol care combină psihologia cu tuse de umor de bună calitate. Din distribuție fac parte: Cristian Perepeliuc, Dana Ciobanu, Victoria Botnaru, Viorel Cozma, Nicu Țurcanu, Olesea Stăvilă și Daniela Burlaca.

Miercuri, 18 ianuarie, la 15.00, Teatrul ”Alexei Mateevici” readuce în scenă spectacolul ”Fata Morarului” după povestea Fraților Grimm, în regia Margaretei Nazarchevici și la 18.30, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”O aventură tomnatică” de Semion Zlotnikov, în regia lui Emil Gaju.

Joi, 19 ianuarie, la ora 18.00 va avea loc spectacolul ”Treapta a noua”, de Tom Ziegler, în regia lui Emil Gaju, la 18.30, la Teatrul ”Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Dragoste la pachet” de Tatiana Saenco, în regia Olesei Sveclă și la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” - spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca după un scenariu de film.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?