Preşedintele stiri: 3607

Premiera celui de-al treilea spectacol de Dmitri Koev va avea loc la Tiraspol

3 mar. 07:00   Afiș
3070 0

În Teatrul de Dramă și Comedie Transnistrean N. S. Aronetskaya va avea loc, săptămîna viitoare, premierea celui de-al treilea spectacol pus în scenă de directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat A.P. Cehov, Artistul Emerit al Moldovei Dmitri Koev.

Astfel, în zilele de 4 și 5 martie va avea loc premiera noii sale piese strălucitoare și intrigante „Opt femei iubitoare” după piesa dramaturgului francez Robert Thomas, relatează Noi.md.

Această producție a sa va fi un fel de cadou pentru femei cu ocazia sărbătorii lor – Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie. Pe spectatori îi așteaptă istorioare fascinante, numeroase intrigi și o poveste sofisticată.

Piesa „Opt femei iubitoare” este o comedie polițistă. Va fi comisă o crimă perfidă, iar suspecte vor fi 8 femei iubitoare.

Victima lor este un bărbat de vîrstă mijlocie, arătos, francez. Locul crimei este o casă de țară pierdută în zăpadă lîngă Paris.


Presupușii autori sînt soția victimei, două fiice, soacra, cumnata, menajera, servitoarea și sora.

Aceasta nu este doar o poveste polițistă, ci o adevărată tragedie în care fiecare doamnă are un schelet ascuns în spatele rochiilor de la Chanel și Dior în dulapul ei și nu doar unul singur...

8 femei – este mult sau puțin? Pentru un bărbat, viața căruia a fost otrăvită de ele toate pe rînd, ar fi prea mult.

Este de remarcat faptul că, mai devreme, Dmitri Koev a montat la Teatrul de Comedie și Dramă din Transnistria N. S. Aronetskaya spectacolul „Cilindru”, bazat pe piesa comedianului italian Eduardo De Filippo, precum și spectacolul „Ultimul iubit pasionat” după piesa dramaturgului american Neil Simon.

Dmitri Koev a subliniat că se simte foarte confortabil să lucreze la Tiraspol, unde vine în vizită la prieteni, iar acest teatru a devenit casa lui.

În ceea ce privește noua producție, el a remarcat: "Opt femei este ceva dificil. În viață, cu una nu te poți descurca, dar aici sînt opt ​​, vă dați seama. Prin urmare... Ei bine, vedeți care este rezultatul. Eu însumi sînt interesat cum reacționa publicul”.

Potrivit lui, pe scenă vor fi opt femei frumoase, actrițe talentate, uimitoare.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий