Orchestra fraților Advahov va prezenta un concert la Filarmonica Națională

Orchestra fraților Advahov va prezenta un concert la Filarmonica Națională

Un concert cu genericul ”Vis de iarnă”, dedicat sărbătorilor de iarnă organizat de Orchestra fraților Advahov,  va avea loc joi, 27 decembrie, la ora 17.00 și vineri, 28 decembrie, la 18.30, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din capitală.


Potrivit organizatorilor, a devenit deja o tradiție ca la finele anului, frații Advahov să organizeze concertul ”Vis de iarnă”. Evenimentul a ajuns la a treia ediție și vine cu multe surprize pentru public.


Orchestra Municipală de Muzică Populară și Ansamblul artistic "Plai Moldovenesc" al Ministerului Afacerilor Interne conduse de frații Advahov vor cînta alături de artiști îndrăgiți.


Frații Vasile și Vitalie Advahov se declară încîntați de faptul că acest concert devine o tradiție frumoasă ce adună an de an interpreți talentați și un public dornic de muzică de suflet.


Marți, 25 decembrie,  la 17.00, tot la Filarmonica Națională, publicul este așteptat la concertul de caritate cu genericul ”Surprizele Anului Nou”. Pe scenă vor evolua: Yan Raiburg, Cristina Scarlat, Victoria Lungu, Tatiana Heghea, Natalia Duminică, Kătălina Rusu, Stela Mitriuc, Marina Filipovici, Angela Roșcovan, Ansamblul "Orient Dance", studiourile "Doremicii", "Lollipops" ș.a. Tot aici va avea loc o tombolă cu premii. Premiul mare - o vacanță la munte.


În aceeași zi, la 10.30 și la 13.30,  la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va fi jucat spectacolul ”Vrăjitorul din orașul Emerald”, de A. Volkov în regia lui Ghenadii Boiarkin.


Miercuri, 26 decembrie, la  10.30 și 13.30, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va avea loc spectacolul ”Cenușăreasa” de Tamara Gabbe, iar joi, 27 decembrie, la 10.30 și 13.30, la același teatru – spectacolul ”Cheița de aur”, poveste muzicală de A. Tolstoi în regia lui Evghenii Bognibov.     


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load