X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 151
Transnistria stiri: 1458

Operă în aer liber la „DescOperă” ©

21 iun. 10:27   Afiș
2695 0

Artiștii fac repetiții generale, partenerii pregătesc produsele și activitățile pentru public, echipa tehnică pune la punct ultimele detalii… A mai rămas puțin timp până la Deschiderea Festivalului de Muzică Clasică în aer liber „DescOperă”. Pe 21, 22 și 23 iunie, publicul se va bucura de o atmosferă de vis, unde opera va căpăta un farmec aparte.

Festivalul „DescOperă” oferă ocazia de a urmări spectacole de operă în aer liber și de a petrece timp alături de familie și prieteni, savurând licori divine, bucate și deserturi delicioase, participând la activități împreună cu copiii și relaxându-vă în zonele pregătite pentru oaspeți.

Evenimentul se desfășoară în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, Butuceni. Ediția a VII-a, dedicată ilustrului compozitor Giacomo Puccini, vine cu spectacole impresionante.

Opera din Roma va cânta în premieră în Republica Moldova, pe 21 iunie, în cadrul recitalului „ARII ETERNE”. Soliștii Teatrului de Operă din Roma vor fi acompaniați de Orchestra Simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor - Carlo Donadio.

Opera Națională București va evolua pe 22 iunie, jucând opera „TOSCA”, de Giacomo Puccini. Participă Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor - Daniel Jinga.

TNOB „Maria Bieșu” va încheia Festivalul „DescOperă”, cu spectacolul „LA BOHÈME”, de Giacomo Puccini. Interpretează Soliștii de operă, Orchestra Simfonică și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor - Nicolae Dohotaru.

Începutul spectacolelor – ora 20:00; accesul pe teritoriu va fi permis de la ora 19:00.

Biletele sunt disponibile la Casele Palatului Național și online, pe platformele iTicket, Afisha, Mticket.

Festivalul de Muzică Clasică „DescOperă” adună artiști talentați și spectatori ce apreciază arta, într-un loc mirific - la Butuceni, în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”. Acest eveniment de anvergură din Republica Moldova a fost organizat pentru prima dată în 2016, de Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав