Natalia Oreiro vine pentru prima dată la Chișinău

Natalia Oreiro vine pentru prima dată la Chișinău

Regina telenovelelor argentiniene, Natalia Oreiro va ajunge în această primăvară și în Republica Moldova. 


Oreiro vine pe 16 martie, ora 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” cu un show în cadrul turului „Unforgettable tour”, transmite ea.md.


Chișinăul va fi unul dintre primele orașe în care Natalia va găzdui premiera pieselor care nu au fost auzite încă de fanii ei, deci ne așteaptă un spectacol de neuitat, anunță organizatorii. Biletele pentru show au fost deja puse în vînzare.


Pe lîngă cariera de film de succes (unde a jucat mai mult de 30 de roluri), Natalia cîntă. Aceasta se bucură de trei mari înregistrări de studio, coloane sonore pentru seriale și 17 single-uri care au devenit hituri, iar în 2018 Natalia Oreiro a lansat melodiile „Mi Pobedim” și „United by Love” pentru Cupa Mondială, care au devenit favoritele rușilor.


În anii ’90, Natalia Oreiro era legenda telenovelelor argentiniene, cucerindu-i pe cei din faţa micilor ecrane, după care frumoasa brunetă a dat lovitura şi în industria muzicală cu hiturile „Cambio Dolor” şi „Me Muero de Amor”, urmînd apoi „Tu Veneno” şi „Como Te Olvido”. În 2010, revista Esquire a inclus-o pe Natalia Oreiro în topul celor mai frumoase femei din lume, iar în 2011 a fost numită ambasadoare UNICEF.


Acum, după o pauză, diva revine în plină forță pentru a-și bucura fanii cu hiturile sale vechi, dar și noile melodii, scrie ea.md.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load