COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7846

Marile cinematografe au refuzat să închirieze filmul "Elki-8"

7 dec. 2021,, 18:00   Afiș
1637 0

Cele mai mari rețele cinematografice rusești au refuzat să prezinte filmul "Elki-8", creat de studioul lui Timur Bekmambetov, Bazelevs. Despre acest lucru a anunțat Kommersant cu referire la surse din industria cinematografică.

Se menționează faptul că este vorba despre rețeaua unificată Cinema Park și Formula Kino, Karo, Kinomax și Cinema Star. Toate au refuzat să închirieze pelicula, deoarece la doar două săptămîni de la premiera în cinematografe, proiectul va fi difuzat pe platforma online ivi. Rețelele sînt gata să închirieze "Elki-8" numai cu condiția că filmul va fi încărcat pe ivi doar peste șase săptămîni de la premieră, transmite Noi.md.

În plus, se remarcă faptul că în ultima săptămînă a lunii decembrie, oamenii practic nu vizitează cinematografe și merg la centre comerciale doar pentru cadouri. Așa cum a explicat șeful Asociației proprietarilor de Cinematografe, Oleg Berezin, dacă "Elki-8" va fi lansat pe 16 decembrie, iar pe ivi va apărea pe 30 decembrie, atunci rețelele vor deveni un agent de publicitate pentru platforma online.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X