TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La “Ultimul Concert” în locul lui Alexandru Dolgopolov va participa Artur Chaparyan ©

La “Ultimul Concert” în locul lui Alexandru Dolgopolov va participa Artur Chaparyan

Iată ce scriu organizatorii:

“Dragi fani ai stand-up-ului, avem un anunț important pentru voi!

Alexandru Dolgopolov are probleme cu autoritățile rusești și a zburat imediat în Israel. Noutatea poate fi ușor găsită în Google, la o simplă căutare a numelui Dolgopolov. Ultima săptămână, această istorie este aprig discutată de întreaga Rusia.

Am sperat până în ultima secundă ca Alexandru va putea veni la noi să participe la concert. Dar, din păcate, acest lucru nu este posibil. Într-un moment critic, ne-am reunit și ne-am pus întrebarea: „Pe cine, în cea mai îndrăzneață fantezie, am dori să vedem la concert în această situație extremă?” Și răspunsul n-a întârziat să apară - Artur Chaparyan. Iar el a spus "DA"!!! Suntem cu adevărat norocoși. Artur este gata să zboare la Chișinău chiar a doua zi după un zbor obositor din Statele Unite.

Cine este Artur Chaparyan? Comediant stand-up, ale cărui bilete la spectacole sunt vândute în toate țările unde se vorbește limba rusă. Starul primului sezon la spectacolul de pe YouTube „Что было дальше?” Și până acum, în comentarii este chemat să revină înapoi. Așadar, comediant de stand-up la ТНТ, invitat la Вечерний Ургант și la alte zeci de show-uri TV și pe Youtube. Performanțele sale iau milioane de vizualizări pe Youtube.

Dragi fani ai standup-ului, mizăm pe înțelegerea și susținerea voastră. Îl așteptăm pe Artur iar pe Alexandru Dolgopolov ne vom strădui să-l aducem la noi tot în acest an.

Costul biletelor variază de la 300 la 600 de lei.

Puteți să le luați aici sau la casă la Filarmonica Națională (str.Mitropolitul Varlaam 78).

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load