La Chișinău se va desfășura un festival-concurs de muzică populară și ușoară

19 apr. 2018,, 17:40   Afiș
6343 0

Cea de-a V-a ediție Festivalul – Concurs Republican de muzică populară şi uşoară „Şi tu poţi fi o stea” se va desfășura în perioada 24 – 27 aprilie, la Chişinău. Evenimentul este organizat de Pretura sectorului Buiucani.

Festivalul – concurs „Şi tu poţi fi o stea” are drept scop încurajarea și susținerea valorilor naționale. Acțiunea culturală își propune să încurajeze și să contribuie la descoperirea talentelor autohtone, să-i promoveze și să-i stimuleze pe cei mai valoroși artiști tineri.

De asemenea, prin acest Festival se urmărește evaluarea potențialului cultural pe care îl are fiecare instituție din sector / municipiu / republică, precum și crearea condițiilor necesare pentru promovarea educației artistice și asigurarea cu infrastructură necesară pentru activități cultural-artistice.

La concurs pot participa elevi şi studenţi ai instituţiilor de învăţămînt preuniversitar şi universitar din republică, care vor concura la 4 categorii de vîrstă: – învățămîntul preuniversitar (la 3 categorii de vîrstă – învățămînt primar, gimnazial și liceal) și învățămîntul universitar și profesional (colegii, universități, școli profesionale).

Ofertele de participare la Concurs vor fi prezentate cu 10 zile înainte de data desfășurării evenimentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?