COVID-19 în MOLDOVA

Cehoviștilor le-a crăpat răbdarea (VIDEO)

Cehoviștilor le-a crăpat răbdarea (VIDEO)

Angajații Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov” se arată foarte indignați, declarînd că răbdarea lor a crăpat, deoarece autoritățile și funcționarii în special nu aud și nu doresc să audă marea majoritate a colectivului.

Acest lucru este confirmat și de faptul că grupului de angajați ai Teatrului Cehov i s-a blocat astăzi accesul în Parlament, unde Comisia pentru cultură, educație, cercetări, tineret, sport și mass media urmează să-l audieze pe Directorul general al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov ”, Artist al Poporului al Republicii Moldova, Constantin Haret. Majoritatea angajaților Teatrului insistă asupra prelungirii contractului de muncă al acestuia.

Fiind revoltat de această situație și de indiferența față de soluționarea problemelor semnalate în petiția celor 96 din 115 angajați ai Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov ”, colectivul instituției a ieșit live pe rețelele de socializare, prezentîndu-și viziunea asupra tuturor problemelor actuale și apărîndu-l pe directorul general Constantin Haret în vederea menținerii poziției Teatrului în țară și evitării desființării acestuia.


Colectivul Teatrului îl sprijină pe director și continuă să se pronunțe în apărarea lui, menționînd că nu dorește să piardă un astfel de lider, Artist Al Poporului al Republicii Moldova, iar toate declarațiile și pretențiile înaintate șefului Teatrului Cehov sînt absurde și irelevante, aduc confuzie colectivului, precum și destabilizează atmosfera creativă și cea de lucru.

Angajații Teatrului solicită autorităților să asculte de opinia lor și să țină cont de faptul că marea majoritate a angajaților Teatrului îl consideră pe Constantin Haret drept cel mai bun conducător în ultimul deceniu, refuzînd să activeze cu altcineva în frunte.

Colectivul Teatrului optează pentru deținerea în continuare de către Constantin Haret a funcției de director general al Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov ”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load