X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1455

Aceste hit-uri nu au mai răsunat astfel ©

15 noi. 2021,, 11:52 (reactualizat 24 noi. 2021,, 14:22)   Afiș
29697 0

Al doilea proiect, după "Hiturile moldovenești ale anilor 70-80", care este realizat de DAAC Hermes în colaborare cu Constantin Moscovici.

Vă invităm la un concert unic – "Hiturile moldovenești ale anilor 70-90!”.

Să dăm timpul înapoi cu hiturile moldovenești ale anilor '70 - '90!

Hiturile moldovenești ale anilor 70-90 vor fi interpretate în cadrul concertului de Anul Nou, care va avea loc pe 21 decembrie, la ora 18:00, la Palatul Național Nicolae Sulac, pe strada Pușkin 21.

În URSS aceste cîntece erau cele mai populare după cîntecele în limba rusă și au răsunat în întreaga lume. Din păcate, în 30 de ani de independență de un asemenea nivel, arta apare doar în exemplare unice, iar aceste opere de artă remarcabile au început să fie uitate.
Însoțit de o orchestră simfonică-de estradă, dirijor Denis Ceausov, cîntecele de altădată vor fi interpretate de vedetele noastre:

Cristofor Aldea-Teodorovici
Nelly Ciobanu
Vitalie Dani
Brio Sonores
Lidia Botezatu și Radu Dolgan
Natalia Proca
Ian Raiburg
Cristina Scarlat
Aliona Triboi
Silvia Grigore
Costi Burlacu și Corina Țepeș
Vladimir Fotescu
Gheorghe Țopa
Lidia Isac
Ricu Vodă
Simona
Cristina Pintilie
Aurel Chirtoacă


Prezentator: Andrei Porubin
Producător general: Constantin Moscovici

Doar pe 21 decembrie, la ora 18:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, vom da timpul înapoi cu hiturile moldovenești ai anilor 70-90!

Concertul este organizat de maestrul Constantin Moscovici, sub egida brandului auto Dacia, Viorica Cosmetic, Agrotehcomert, DAAC System Integrator și compania Daac-Hermes.

Prețul biletelor: de la 150 la 600 lei

Biletele pot fi procurate prin rețeaua iTicket.

Pentru a participa la eveniment, conform deciziei CNESP, este necesar un certificat COVID*.
*Notă

Prin certificat COVID-19 se înțelege oricare din următoarele documente:

* Certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

* Concluzia medicală care confirmă că persoana a suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni) sau un act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19. Actul confirmativ de prezență a anticorpilor este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.

* Rezultatul unui test diagnostic la COVID-19. E vorba de test rapid de diagnostic AgSarsC-oV-2 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte sau test PCR la COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Mai multe informații la tel. 022 845 500

De menționat, că spectatorii vor putea să își facă un test rapid COVID-19 la intrate în Palatul Național (costul testării este de 200 de lei).

6
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав