COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Muzicianul Oleg Romanîcev a lansat un album de bună voie cu semnul „+”

Muzicianul Oleg Romanîcev a lansat un album de bună voie cu semnul „+”

Multiinstrumentalism. Anume de această calitate a manifestat din nou muzicianul blues chișinăuian Oleg Romanîcev, anunțînd lansarea următoarei colecții de compoziții de autor. Albumul este întitulat „Proshepchi slova”, data releas-ului pe rețea – 20 august 2019.

Acest album este o creație multașteptată, o operă muzicală a unuia dintre cei mai talentați, interesanți și virtuoși chitariști din țara noastră. Toate piesele sînt create interesant și, bineînțeles, cu o abordare serioasă a sunetului de înaltă calitate.


Oleg Romanîcev a înregistrat albumul la studioul său de acasă cu propriile forțe. Atît procesul de înregistrare a materialului, cît și producerea acestuia, precum și a partea instrumentelor muzicale, versurile și muzica – toate sînt create de autor sută la sută! „De aceea pentru neajunsurile care în mod inevitabil le va găsi un ascultător cicălitor și alintat sînt responsabil doar eu”, glumește Oleg.

Albumului în mod intenționat nu i s-a atribuit o stilistică strictă. Aici pot fi găsite și reggae, și blues, și rock’n’roll, și country, și muzică pop - toate îmbibate cu dinamism, astfel ca ascultătorul să nu adoarmă. „Mai am o sumedenie de material muzical nerealizat! Acest album constituie o cercetare, în primul rînd, a potențialului. Și sper că ascultătorul neindiferent îmi va sugera ce direcție merită de dezvoltat. Deși și așa e clar că publicul alege o muzică ușoară, distractivă, fără o filozofie obositoare. Cu regret, gusturile ascultătorului întotdeauna structurează în mod indirect dimensiunea stilistică a muzicianului”, a menționat Oleg.

Prieteni, să-i dorim lui Oleg Romanîcev succese în creație, iar nouă, amatorilor de muzică de autor, să ne distrăm de minune cu melodiile din albumul „Proshepchi slova”, care este disponibil pentru toată lumea absolut gratuit pe acest link.

Autor: Nicolai Mișcoi

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load