TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Zelenski insistă pe dezbateri cu Poroșenko pe 19 aprilie

Zelenski insistă pe dezbateri cu Poroșenko pe 19 aprilie

Vladimir Zelenski, a reamintit încă o dată contracandidatului său, Petro Poroșenko, că îl așteaptă la dezbateri pe 19 aprilie.

Potrivit presei ucrainene, care face referinţă la reprezentanţii candidatului Zelenski, timpul și locul nu s-au schimbat în ultimele 24 de ore: pe 19 aprilie, la ora 19, la Stadionul Olimpic.

Amintim că, actualmente, președintele Petro Poroșenko evită cu toată străduinţa o întîlnire cu Zelenski, inventînd propriile formate de comunicare, fie în absența rivalului său în țară, fie în condițiile proprii. Astfel, după ce pe 14 aprilie, Poroșenko a stabilit „dezbateri” pe Stadionul Olimpic, a venit la eveniment de unul singur, a ţinut un discurs în faţa a 5 mii (conform Ministerului Afacerilor Interne) de bugetari din regiunile vecine și și-a anunțat victoria morală. La sediul lui Zelenski, acest eveniment de masă a fost numit drept „miting electoral solo", care, în esenţa sa, anume aşa și a fost. În plus, despre refuzul din partea lui Zelenski şi a staff-ului său, de a veni pe stadion, duminică, la invitaţia lui Poroșenko, s-a anunţat imediat de cum Poroșenko a inventat un astfel de format.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load