COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Zelenski a dezvăluit detaliile negocierilor din Luțk

Zelenski a dezvăluit detaliile negocierilor din Luțk

Autorul cărții "Filosofia infractorului" Maxim Krivoș a eliberat trei ostatici din autobuz în Luțk doar după ce a vorbit cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski, președintele a fost nevoit să promoveze în contul său personal filmul "Земляне", transmite postul de televiziune "360".

"Am vorbit cu el 7-10 minute. Ne-am înțeles că va face primul pas. O să-i lase pe cîțiva dintre oamenii noștri să plece. L-am rugat să elibereze persoana rănită, femeia însărcinată și copilul. El a spus că nu există răniți, că a fost o minciună. De aceea am convenit că el va elibera trei persoane și după aceea voi înregistra videoclipul", a subliniat Zelenski, citat de "Украинская правда".

Astfel, liderul țării a postat pe Facebook un videoclip cu un îndemn de a viziona filmul "Земляне", așa cum a cerut atacatorul. În aproximativ o jumătate de oră, Krivoș a eliberat ostaticii.


"Dacă putem face ceva fără a ataca, dacă putem să nu nu riscăm viața a cel puțin a unei persoane, atunci... eu trăiesc cu astfel de principii, am trăit și voi trăi", a subliniat Zelenski.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load