Viitoarea soţie a prinţului Harry, atacată de sora ei

Viitoarea soţie a prinţului Harry, atacată de sora ei

“Dacă dai 75.000 de dolari pe o rochie, poţi să dai 75.000 de dolari şi pentru tata”. Aşa îi dă peste nas Samantha Grant, de 52 de ani, surorii ei, Meghan Markle.


Sora vitregă a actriţei Meghan Markle (36 de ani) a reacţionat prima oară după ce logodnicul acesteia, prinţul Harry, a spus că familia regală britanică este “familia pe care Meghan nu a avut-o niciodată”! Acum Samantha Grant s-a luat chiar de Meghan, atrăgîndu-i atenţia că tatăl lor, Thomas Markle, de 73 de ani, are nevoie de un ajutor financiar.


În plus, aceasta a ţinut să sublinieze că succesul viitoarei soţii a prinţului Harry se datorează tatălui ei. Aşa că, dacă aceasta dă pe o rochie o mare sumă de bani, atunci ar trebui să-i dea nişte bani şi părintelui. Samantha o învinovăţeşte pe mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru faptul că actriţa nu a păstrat legătura cu acesta.


Samantha Markle a ţinut să sublinieze că actriţa a crescut înconjurată de o “familie mare care a fost mereu cu ea şi pentru ea”. Prinţul Harry a povestit la emisiunea Today a postului de radio Radio 4 că viitoarea sa soţie, Meghan Markle (36 de ani), s-a simţit foarte bine de Crăciun în sînul familiei regale britanice. Însă comentariile lui au supărat-o pe Samantha Markle, care a scris pe Twitter că Meghan a avut mereu o familie care a susţinut-o. Nu este adevărat că familia regală e prima ei familie. Samantha e sora vitregă a lui Meghan, rezultată din prima căsnicie a tatălui ei, Thomas Markle.


“Familia noastră a fost foarte normală şi după ce tata a divorţat de mama ei, Doria, ne-am comportat ca şi cînd el ar fi avut două case”.


 


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load