COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Видели ночь" și alte hit-uri, în interpretarea legendarilor artiști sovietici (VIDEO)

"Видели ночь" și alte hit-uri, în interpretarea legendarilor artiști sovietici (VIDEO)

Pe YouTube cîștigă o tot mai mare popularitate clipul piesei "Видели ночь" a cîntărețului Victor Țoi, în interpretarea legendarilor artiști sovietici, transmite Noi.md.

Piesa cîntărețului rock și liderul trupei "Kino", Victor Țoi, a fost montată din citatele pe care le pronunță actorii sovietici în diferite filme. Astfel, din fragmentele filmelor sovietice, pentru fiecare cuvînt din cîntecul "Видели ночь", a fost aleasă expresia corespunzătoare a eroilor.

În total, la crearea acestui videoclip, bloggerul Belarus, creatorul canalului "Кастусь TV", Konstantin Hovanski, a folosit 98 de filme. Acesta este un adevărat stil clasic, sînt peliculele cinematografice din URSS, de la "Любовь и голуби" (12+) la "Вокзал для двоих" (12+).


Este de remarcat faptul că aceasta nu este pentru prima dată cînd eroii filmelor sovietice interpretează hit-urile rock ale lui Victor Țoi. Astfel, actorii filmelor sovietice "interpretează", în alte clipuri, cîntecele sale: ”Когда твоя девушка больна”, ”Пачка сигарет”. Există, de asemenea, și videoclipuri în care actorii URSS interpretează piesa trupei Bi-2 "Полковнику никто не пишет", piesa Zemfirei "Хочешь" și alte hit-uri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load