Unde poți să îți petreci vacanța de primăvară? (FOTO)

Unde poți să îți petreci vacanța de primăvară? (FOTO)

Destinaţii dintre cele mai diverse pot fi alese în luna aprilie de amatorii de călătorii, fie că este vorba de o vacanţă de Paşti, fie de un city break şic, potrivit The Independent.

Tel Aviv, Israel


Cel mai bun loc unde poţi admira arhitectura Bauhaus nu este în Germania nativă, ci la Tel Aviv. Oraşul a fost la mare căutare pentru arhitecţii evrei în anii 1930, iar aceştia au avut suficient spaţiu pentru a-şi concretiza viziunile moderniste. Un tur cu Be Tel Aviv este cea mai bună modalitate de a vedea situl inclus în patrimoniul mondial UNESCO, în anul în care se împlineşte centenarul Bauhaus. Turiştii au însă la dispoziţie şi posibilitatea de a face excursii de o zi în inima ţării sfinte – Ierusalim, Nazareth şi Bethlehem. Nu rata cafenelele şi abundenţa din pieţele alimentare din acest oraş cosmopolit, mai ales că temperaturile medii în aprilie sînt de 19 grade Celsius, potrivit mediafax.ro.


tel aviv

St Maarten, Caraibe


La cîteva săptămîni de la Carnavalul de la Rio de Janeiro, începe cel din St Maarten. În perioada 22 aprilie – 6 mai, insula este dominată de ritmuri reggae, parade şi efecte pirotehnice, dar şi de petreceri de stradă.


Cei care vor să se refacă se pot îndrepta spre plajele liniştite din jurul golfului Simpson, să bea suc de cocos proaspăt, la umbra unui palmier. Nu rata festinurile cu influenţe franţuzeşti, olandeze, africane şi creole. Temperatura medie în aprilie este de 28 de grade Celsius.


caraibe

Hong Kong, China


Însorit, dar nu sufocant, aprilie este o lună perfectă pentru a vizita metropola dominată de zgîrie-nori. De asemenea, acum au loc nişte festivaluri tradiţionale: de Ching Ming, pe 5 aprilie, cimitirele sînt pline de tămîie şi ofrande aduse strămoşilor, în timp ce zeiţa mării Tin Hau este onorată cu parade florale pe 27 aprilie. Nu rata tramvaiul retro care parcurge insula Hong Kong şi nici străzile cu gherete cu mîncare. Temperatura medie este de 24 de grade Celsius.


hong kong

Mallorca, Spania


Multe văi cu migdali în floare – este o privelişte obişnuită pentru luna aprilie. După ce ai explorat Palma, îndreaptă-te spre munţii Serra de Tramuntana, unde te poţi bucura de privelişti uluitoare. Nu rata una dintre cele mai celebre destinaţii în Mallorca, peşterile Dragonului, şi nici fabrica de perle Majorica. Temperatura medie este de 22 de grade Celsius.


mallorca


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load