TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un urs a căzut peste maşina unui poliţist (FOTO)

Un urs a căzut peste maşina unui poliţist (FOTO)

Un accident rutier, care a avut loc în statul California în weekend-ul trecut, poate fi numit cel mai ciudat despre care am auzit în ultimul timp.


Adjunctul șerifului din regiunea de coastă Humboldt County rula cu viteză după ce a reacţionat rapid la o solicitare, însă în drum i s-a întîmplat ca un urs să-i aterizeze pe acoperişul maşinii.


Incidentul s-a transformat într-un accident din cauza căruia ar fi putut ars o pădure întreagă!


Animalul, din cîte se pare, a căzut de undeva şi s-a rostogolit pe o pantă abruptă pînă nu a ajuns pe şosea şi exact în acel moment poliţistul trecuse cu maşina pe acolo. Omul legii nu s-a aşteptat la o astfel de situaţie şi în urma „contactului cu natura” a pierdut controlul vehiculului.


Drept urmare, SUV-ul s-a răsturnat şi a izbucnit un incendiu care s-a răspîndit instantaneu pe plantele de la marginea drumului. Doar sosirea rapidă a pompierilor a salvat statul american de la un alt incendiu forestier. Flăcările au reușit să acopere doar puţin peste 2.000 de m².


Din fericire, adjunctul şerifului a scăpat teafăr doar cu cîteva leziuni minore. Despre starea ursului care a dat bir cu fugiţii nu se cunoaşte nimic, scrie krcrtv.com.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load