TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un ucrainean, diagnosticat cu coronavirus

Un ucrainean, diagnosticat cu coronavirus

Primului cetățean ucrainean i-a fost confirmată diagnoza de infectare cu coronavirus, informație oferită de către Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei.

Identitatea acestui a fost stabilită, potrivit Hromadske.

„Există un cetățean al Ucrainei infectat, care se afla pe o navă de croazieră de pe coasta Japoniei. Identitatea acestuia a fost stabilită și este internat într-un spital. Starea acestuia este satisfăcătoare”, a declarat ofițerul de presă a MAE ucrainean, Ekaterina Zalenko.


Peste 7.000 de persoane se află în carantină, pentru două săptămîni, pe două vase de croazieră, unul oprit într-un port la sud de Tokyo, Japonia, cel de-al doilea în Hong Kong.

Pe vasul de croazieră Diamond Princess au fost confirmate 20 cazuri de coronavirus, iar testările continuă. Pe vas sînt aproximativ 3.700 de persoane, potrivit Reuters.

Bolnavii au fost evacuați de pe navă și transportați la spital, a spus ministrul japonez al Sănătății. În Hong Kong, o navă de croazieră cu 3.600 de pasageri și membri ai echipajului, a fost pusă în carantină, după ce au fost confirmate trei cazuri pozitive la bord.

Și aici continuă testarea pasagerilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load