Un taximetrist s-a trezit cu mașina furată. Culmea, cu tot cu client înăuntru

Un taximetrist s-a trezit cu mașina furată. Culmea, cu tot cu client înăuntru

Un taximetrist din Plymouth, un oraș din sudul Angliei, a trecut printr-un moment incredibil pe 5 mai, cînd mașina i-a fost furată cu tot cu client înăuntru. 

Scena a fost filmată de camera din autoturism. Taximetrist, a povestit că a oprit la un bancomat, iar un grup de tineri i-a înconjurat mașina, rîzînd și făcînd fotografii, a notat ziarulromanesc.net. „În timp ce așteptam, s-au apropiat mai mulți tineri care au început să sară pe taxi și să tragă de uși”, spune șoferul. 


„A fost norocos că nu a omorît pe nimeni și nici nu s-a răsturnat” Șoferul a ieșit din mașină pentru a-i alunga, însă unul dintre aceștia s-a urcat la volan și a demarat în trombă, neținînd seama că unul dintre pasageri era încă pe bancheta din spate. În timpul acesta tinerii de pe trotuar se distrau copios și filmau în continuare. Acesta a început să strige: „Te rog… dă-mi drumul!”. Pe fimare se aud chiar țipetele disperate ale pasagerului răpit. 

„A fost norocos că nu a omorît pe nimeni și nici nu s-a răsturnat”, a spus șoferul. „Conducea ca un terorist”, a continuat acesta. 
 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load