Un student din New York cere despăgubiri "grase" de la Apple

Un student din New York cere despăgubiri "grase" de la Apple

Un tanar american a actionat in judecata compania Apple, si cere despagubiri de nu mai putin de 1 miliard de dolari de la compania americana pentru suferintele la care a fost supus.


Mai exact, tanarul a fost asociat cu un grup infractionatl care a comis o serie de furturi din magazinele Apple, iar din aceasta cauza spune ca a avut foarte mult de suferit. Ousmane Bah a avut poza prezentata la televizor, identitatea sa fiind in mod gresit asociata cu cea a unuia dintre hoti, acuzand compania Apple ca ar fi facut aceasta asociere.


Se pare ca tanarul a pierdut un permis de conducere pentru incepatori, care nu avea poza pe el, dar cu care unul dintre hoti s-a identificat in fata angajatilor companiei Apple.


Din aceasta cauza, tanarul a fost arestat in data de 29 noiembrie de catre autoritati, care aveau o poza cu fata sa in momentul retinerii, iar desi exista diferente anatomice intre imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale Apple, si tanar, el tot a fost retinut.


Nu a contat nici ca intr-una dintre zilele in care hotul a participat la un furt tanarul era la balul de absolvire a liceului, politia arestandu-l fara a lua asta in considerare.

 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load