COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un șofer de camion de două luni trăiește pe șosea din cauza coronavirusului

Un șofer de camion de două luni trăiește pe șosea din cauza coronavirusului

Un șofer de camion trăiește pe drumurile din China de două luni, după ce a plecat în cursă și nu i s-a mai permis să intre în provincia natală, Hubei, din cauza coronavirusului.

Imaginile filmate cu bărbatul de 50 de ani au devenit virale în toată lumea, transmite NOI.md cu referire la observator.tv.

Bărbatul a trebuit să se oprească pe autostradă și să conducă zile întregi. "Cea mai mare speranță a mea este să găsesc undeva să stau să dorm și să mănânc ceva. Aș fi atât de fericit. Uneori, când sunt la volan, aproape adorm, trebuie să îmi dau palme ca să rămân treaz", a povestit şoferul, într-un videoclip.

Șoferul plânge într-unul dintre clipuri: "Nu știu când se va sfârși epidemia. De când am plecat de acasă am cheltuit toți banii", spune el.


A primit deja donații de peste 1.400 de dolari, de la mai mulți oameni care i-au văzut videoclipurile.

El locuiește în prezent, de aproape o lună, într-o zonă de servicii rutiere aflată la peste 800 de km de casă, scrie sursa citată.

Acolo scrie poezie și vorbește cu urmăritorii săi.

Noul coronavirus a fost descoperit pentru prima dată la Wuhan, în provincia Hubei, China, la sfârșitul anului trecut. În ianuarie și februarie, rezidenții provinciei au fost supuși unor restricții severe, în încercarea de a opri infecția să se răspândească. Printre altele, doar o persoană din fiecare gospodărie a fost lăsată să părăsească locuința o dată la trei zile, pentru a cumpăra orice era necesar. Nimeni nu a mai fost lăsat să intre în provincie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load