TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un proiect special cu actorii din „Friends” va fi lansat în primăvară

Un proiect special cu actorii din „Friends” va fi lansat în primăvară

Un proiect TV special care îi reunește pe cei șase actori principali din distribuția serialului de succes „Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, ar putea fi difuzat în primăvară pe viitoarea platformă de streaming HBO Max.

Warner Bros. este pe punctul de a finaliza negocierile cu distribuția serialului „Prietenii tăi/ Friends”, potrivit The Wall Street Journal, care citează surse din companie.


Potrivit publicației americane, fiecare dintre cei șase actori va primi o sumă cuprinsă între 2,25 și 2,5 milioane de dolari. Pe de altă parte, platforma Deadline a raportat o sumă între 3 și 4 milioane de dolari.

În proiect ar fi implicați și creatorii sitcom-ului, David Crane și Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter.

În luna septembrie 2019, s-au împlinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane, iar fanii încă mai speră la o reunire a celebrelor personaje. De altfel, la sfîrșitul lunii octombrie, actrița americană Jennifer Aniston a anunțat că „lucrează la ceva” împreună cu colegii săi, iar declarația ei a stîrnit entuziasmul fanilor.

Invitată în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actrița în vîrstă de 50 de ani a declarat: „Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu știm deocamdată ce înseamnă acel ceva. Așa că încercăm. Lucrăm la ceva”.

Anterior, Jennifer a spus că ea și colegii de distribuție nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Serialul va fi disponibil în întregime pe platforma HBO Max, care va fi lansată în aprilie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load