COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un profesor american a petrecut trei zile în carantină cu un elefant de mare (VIDEO)

Un profesor american a petrecut trei zile în carantină cu un elefant de mare (VIDEO)

Americanul Spencer Andrich din statul Washington a avut parte de o vizită rarisimă în izolarea la domiciliu. În curtea lui a apărut un elefant de mare, iar imaginile cu simpaticul animal au făcut înconjurul internetului.

Profesorul de științe sociale de la o școală din Anacortes trăiește acum cu totul altfel carantina impusă de Trump, căci are parte de o companie neobișnuită, notează publicația Vice, citată de rt.com.

Bărbatul s-a mutat într-o casă aproape de Oceanul Pacific la finalul lunii martie, cînd s-a declanșat starea generală de alarmă și carantinarea la domiciliu, la 100 de kilometri de metropola Seattle.


Nu e prima oară cînd se refugiază în casa cu deschidere la ocean, dar este întîia dată cînd are parte de un asemenea musafir.

„Mă pregăteam pentru o lecție de predat și cînd m-am uitat pe geam am văzut un elefant de mare gigant care venea spre casa mea”, povestește uimit profesorul.

Andrich a sunat apoi pe cineva de la Departamentul de Pește și Animale Sălbatice din Washington, de unde a aflat că elefantul este o femelă pe nume Elsie May și că nu e prima oară cînd se aventurează prin curțile oamenilor.

Elsie May îi vizitează des pe cei care locuiesc aproape de coasta Pacificului.

Curiozitatea mamiferului este atît de mare în a cunoaște oamenii și preocupările lor încît a vrut chiar să intre în casa profesorului de sociologie. Acesta a imortalizat momentul din bucătărie, iar videoclipul a fost postat apoi pe Youtube.

Elefănțica e cunoscută de vecinii lui Spencer pentru caracterul ei comunicativ, fiind un animal extrem de sociabil, de prietenos, o adevărată bucurie cînd apare prin grădini și pe terase mai ales pentru cei mici.

Elefanții de mare trăiesc în siguranță atît în mare cît și pe uscat și pot fi observați în special pe plajele de coastă, însă Elsie vrea uneori să fie în preajma oamenilor, probabil plictisită de suratele ei.

Animalul a petrecut trei zile în grădina lui Spencer după care s-a întors singur în habitatul său natural, în ocean.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load