TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un pompier australian a filmat salvarea din incendiu a unui cangur

Un pompier australian a filmat salvarea din incendiu a unui cangur

O parte semnificativă a Australiei a ajuns o zonă de incendii de vegetație. Nu numai pompierii profesioniști, ci și voluntarii împiedică răspîndirea focului spre localități.

Unul dintre astfel de voluntari este Sam McGlone în vîrstă de 24 de ani care în procesul stingerii unui incendiu în regiunea orașului său natal Braidwood a găsit un cangur sub dărîmăturile ramurilor și l-a salvat de flăcările care se apropiau, transmite life.ru.

Toate cele întîmplate au fost înregistrate de o cameră fixată pe tînăr. Ulterior, Sam a postat pe Instagram unde are peste 100 de mii de abonați filmulețul cu salvarea animalului. Pe imaginile video se vede cum pompierul amator înfășoară animăluțul într-o pătură și îi dă să bea apă.


În comentarii la filmuleț Sam a scris că a dus cangurul la medicii veterinari, probabil că acesta va avea nevoie de asistență. În același timp, tînărul a scris că pompierii la fel au nevoie de ajutor.

„Australia este în flăcări! 500 de milioane de animale (și plante. – notă Life) au pierit. Am salvat acest mic cangur abandonat. Mi se rupe inima. 10 milioane de acri sînt în flăcări. Vă rug să distribuiți. Vă rug să donați. Avem nevoie de ajutor”, a scris Sam McGlone.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load