COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un oficial SUA respinge teoria potrivit căreia coronavirusul provine dintr-un laborator din Wuhan

Un oficial SUA respinge teoria potrivit căreia coronavirusul provine dintr-un laborator din Wuhan

Imunologul american Anthony Fauci a declarat, într-un interviu pentru National Geographic, că teoria potrivit căreia coronavirusul ar proveni dintr-un laborator din China nu are o bază științifică, contrazicîndu-l astfel pe președintele Donald Trump, care a spus, în urmă cu o săptămînă, că este convins că noul coronavirus ar fi avut originea într-un laborator de virusologie chinezesc, dar a refuzat să prezinte dovezi.

„Dacă urmărești evoluția virusului la lilieci și la ce se întîmplă acum, dovezile științifice înclină foarte, foarte puternic spre faptul că nu ar fi putut fi manipulat artificial sau intenționat. Totul despre evoluția treptată indică cu tărie că virusul a evoluat în natură”, spune Fauci.

Pe baza dovezilor științifice, imunologul american a dezmințit, de asemenea, și teoria potrivit căreia cineva ar fi descoperit noul virus în natură, l-a adus într-un laborator și apoi a scăpat accidental.


Directorul Institului Naţional de Boli Infecţioase din SUA, Anthony Fauci, a devenit personajul preferat al americanilor în timpul acestei crize medicale, în special datorită explicaţiilor sale clare, tonului liniştitor folosit în conferinţe de presă şi omniprezenţei sale mediatice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load