COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un medic italian dezminte miturile despre coronavirus

Un medic italian dezminte miturile despre coronavirus

Profesorul cu o experiență de 40 de ani în sălile de operație, Dr. Stefano Montanari a oferit un amplu interviu reporterilor.

În interviul său, el a spus că, în realitate, în Italia, anume de coronavirus au murit doar 3 persoane, transmite trendru.net.

Iată ce a spus el:

"Politicienii noștri, în ultimii 10 ani au făcut totul pentru a distruge medicina italiană. Au fost închise secții și obiectivele spitalului, personalul a fost concediat. Cînd aud că Italia are cel mai bun system medical din lume, mi se lasă mîinile și nu doar mîinile. Nu e adevărat! Achizițiile de echipamente și material consumabile au fost efectuate la nivel minim. Cheltuielile pentru medicină au fost reduse fără milă. Plus corupția imensă. Ceea ce într-o țară obișnuită costă 10 euro, în Italia-20. Și acele fonduri minime care erau la dispoziția lor au fost cheltuite fără milă. De exemplu, de ce au cumpărat 27 milioane de doze de vaccin împotriva gripei porcine, care apoi au fost aruncate, iar pentru aparate de ventilație artificială a plămînilor nu au avut bani. Medicina noastră nu a fost pregătită pentru un astfel de număr de pacienți cu complicații pulmonare, prin asta și e periculos acest virus.


Dar problema nu constă în virus! Da, virusul există, el este absolut nou. Nu pot spune sigur dacă a fost creat în laborator sau a venit de la lilieci sau de altundeva.

Pot să spun exact că el este nou și că este tînăr, el mutează cu o viteză cosmică, el este încă în faza de căutare a statutului său, în care va rămîne mai apoi. Ieri a fost un virus, iar mîine este deja va fi un alt virus. În Italia nu mai este același virus care a fost în China. Iar în Germania nu este cel din Italia.

De asemenea, el are o permeabilitate incredibilă, este foarte contagios. Dar la cei sănătoși, el decurge asimptomatic.

Toate discuțiile despre vaccin în aceste condiții sînt o fraudă la nivel mondial. El mutează atît de repede încît noi nu ne putem ține din urma lui, creînd vaccinuri. În plus, nu se poate de vaccinat împotriva acestui tip de virus. Ei bine, te-ai vaccinat, dar poți să te îmbolnăvești de 200 de ori de el. Nu poți căpăta imunitate împotriva lui!

Vaccinurile împotriva virușilor SARS sînt o idee genială și o minciună a businessului farmacologic. Sînt sigur că se va sfârși prin a ne obliga pe toți să ne vaccinăm și se va cîștiga miliarde pe seama asta.

De unde vin camioanele cu cadavre? De ce mor atît de mulți oameni? Motivul este în sistemul medical distrus din Italia. Vechiul sistem ar fi făcut față acestei situații.

Competența conducătorilor este extrem de scăzută. De ce aveți nevoie de mănuși de cauciuc? De ce vă trebuie măștile astea? Mănușile influențează negativ asupra barierei de protecție naturale a pielii. Avem o piele foarte inteligentă! Iar măștile pentru o persoană sănătoasă, este precum un gard din bețe împotriva țînțarilor. În jurul nostru sînt miliarde și miliarde de viruși. Și dacă lîngă voi există coronavirus, masca nu vă va proteja deloc. Și dacă o persoană este bolnavă, atunci această mască trebuie schimbată la fiecare 2-3 minute. De altfel, acest lucru nu va avea nici un sens.

Oamenii nu ar trebui să stea acasă, în frică și fără mișcare. Oamenii trebuie să se miște, să se plimbe la soare, acum avem avitaminoză. Guvernul, prin măsurile sale, dăunează sănătății populației. Eu cred că și grupul de risc - pensionarii - ar trebui, să iasă liniștiți afară, să ducă un stil de viață obișnuit.
Viața sub lacăt va ucide mai mulți oameni decît coronavirusul. Deși poate că acesta și este scopul. Ne aflăm de cealaltă parte a absurdului, a spus Dr. Stefano Montanari.

Și încă un moment important - economia. Acum totul este închis, cu excepția bursei, iar milionarii pot cumpăra la prețuri foarte mici înterprinderi importante. Și cînd va fi dat un semnal pentru a încheia "operațiunea", ei vor deveni deodată proprietarii unor averi uriașe. Milionarii vor deveni miliardari, bogații - super bogați, iar clasa de mijloc — săraci.

"Cred că totul a fost aranjat anume pentru asta. Și pentru viitorul profit de miliarde de dolari în urma pretinsului vaccin remarcabil. Împotriva unui virus în continuă mutare, la care nu există imunitate, nu poate exista nici un vaccin...", a spus profesorul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load