COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un locuitor al Ucrainei s-a îmbolnăvit de coronavirus a treia oară

Un locuitor al Ucrainei s-a îmbolnăvit de coronavirus a treia oară

Un locuitor din regiunea Ternopil din Ucraina, care de două ori s-a îmbolnăvit de coronavirus, s-a infectat și a treia oară.

După cum scrie rbc.ru, despre acest lucru a anunțat șeful Direcției Regionale de sănătate, Vladimir Bogaiciuk.

"Avem un pacient, care s-a îmbolnăvit pentru a treia oară. Trebuie să înțelegem că chiar dacă am fost bolnavi de coronavirus, acest lucru nu ne protejează de îmbolnăvirea repetată", a spus el.


La mijlocul lunii martie, Guvernul Ucrainei, pe fundalul pandemiei de coronavirus, a introdus un regim de carantină de trei săptămîni în țară. În special, în țară au fost interzise evenimente în masă cu participarea a 200 de persoane, cu excepția celor care au loc pentru necesitate de stat. Este premisă desfășurarea activităților sportive fără spectatori și cu permisiunea organizațiilor internaționale. De asemenea, timp de trei săptămîni, instituțiile de învățămînt au fost închise.

La mijlocul lunii iunie, autoritățile Ucrainei au anunțat începutul celui de-al doilea val de coronavirus. Prim-ministrul Denis Șmîgal a îndemnat concetățenii să respecte recomandările Ministerului Sănătății: să păstreze distanța socială, să poarte măști, să nu uite de dezinfecție. În plus, guvernul a prelungit pînă la 31 iulie acțiunea carantinei adaptive.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load