COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un lider mondial, diagnosticat cu virusul COVID-19

Un lider mondial, diagnosticat cu virusul COVID-19

Prim-vicepreședintele Iranului, Eshaq Jahangiri, a fost testat pozitiv pentru coronavirus și este supus tratamentului, relatează agenția IranWire.

Iranul a anunțat miercuri încă 15 decese din cauza coronavirusului, bilanțul total oficial fiind acum de 92 de decese. În întreaga țară sînt peste 2.900 de cazuri confirmate, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Iranul este a doua cea mai afectată țară după China și înaintea Italiei. Virusul a afectat și mulți oameni din conducerea țării. De exemplu, un parlamentar ales în urma scrutinului din 21 februarie a murit din cauza coronavirusului, precum și unul dintre consilierii ayatolahului.

Astăzi, site-ul IranWire a anunțat că prim-vicepreședintele Eshaq Jahangiri a fost testat pozitiv și a intrat sub tratament. Deocamdată informația nu a fost confirmată oficial, dar a fost preluată de agențiile de presă din întreaga lume.


Ca măsură de precauție, autoritățile au anulat rugăciunile de vineri în toate capitalele provinciilor din țară. Președintele iranian Hassan Rouhani a fost informat că virusul a fost raportat în aproape toate cele 31 de provincii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load