TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un jurnalist a vorbit despre reacția lui Trump la un apel pierdut de la Putin

Un jurnalist a vorbit despre reacția lui Trump la un apel pierdut de la Putin

Președintele SUA, Donald Trump, l-a certat în 2017 pe directorul Serviciului de informații al Pentagonului Michael Flynn și pe înalți oficiali ai Casei Albe, pentru că nu l-au informat despre un apel telefonic din partea liderului rus Vladimir Putin.

Acest lucru, potrivit Business Insider, este relatat în noua carte „Trump și generalii săi: prețul haosului”, de jurnalistul american Peter Bergen.

Făcînd referire la surse, Bergen relatează că la 27 ianuarie 2017 Trump a luat prînzul cu Premierul britanic Theresa May la Casa Albă. Ea l-a întrebat dacă acesta a fost sunat de Putin, Trump a clătinat negativ din cap. Apoi Flynn care stătea lîngă președintele ales, s-a aplecat spre el și a spus că liderul rus a sunat cu cîteva zile în urmă.


Supărat de acest răspuns, Trump, potrivit lui Bergen, a început să-l critice pe Flynn și pe alte persoane din reședință.

„Glumești? Vladimir Putin a încercat să mă sune, ar tu nu mi-ai dat (receptorul – nota red.)? La ce te gîndeai?”, a spus Trump.

Flynn a încercat să se justifice spunînd că au fost prea multe apeluri la Casa Albă în ultimele zile, dar Trump nu a vrut să-l asculte. Politicianul american l-a numit pe Putin „singura persoană de pe pămînt care poate distruge Statele Unite” și a pus sub semnul întrebării decizia personalului său de a amîna conversația lor la telefon, susține Bergen.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load