COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un grup de prieteni care au consumat împreună băuturi şi ţigări s-au infectat de COVID-19

Un grup de prieteni care au consumat împreună băuturi şi ţigări s-au infectat de COVID-19

Thailanda a emis vineri o nouă atenţionare de coronavirus persoanelor care participă la petreceri după ce 13 cazuri de infectare au fost asociate cu un grup de prieteni care au consumat împreună băuturi şi ţigări, informează Reuters.

Sukhum Kanchanapimai, secretar permanent în Ministerul Sănătăţii, a declarat reporterilor că mai mulţi prieteni care s-au întîlnit la o petrecere au fost responsabili de 11 cazuri de infectate cu noul coronavirus, confirmate joi, aceasta fiind cea mai mare creştere înregistrată în ţară, informează Agerpres.

''A fost un comportament necorespunzător, schimbul de băuturi şi ţigări, şi faptul că nu au fost evitate activităţile sociale după întoarcerea dintr-o ţară cu risc'', a spus Sukhum.

Unul dintre prieteni intrase anterior în contact cu turişti din Hong Kong.


''Nu folosiţi în comun ţigări şi băuturi'', a avertizat Sukhum.

În Thailanda numărul oficial al cazurilor de coronavirus a crescut vineri cu încă cinci, bilanţul total ajungînd la 75 de cazuri.

Trei dintre cazurile raportate vineri sînt asociate unui pacient confirmat, care s-a întors din Coreea de Sud şi a mers la o petrecere împreună cu prietenii şi familia - printre care se numărau cei trei - înainte de a fi plasat în carantină.

Autorităţile monitorizează starea altor opt persoane asociate acestui caz.

O persoană a murit în Thailanda în urma contractării virusului. Treizeci şi cinci de persoane s-au vindecat şi au fost externate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load