COVID-19 în MOLDOVA

Un evadat dintr-o închisoare din SUA a fost prins după 46 de ani. Mesajul FBI

Un evadat dintr-o închisoare din SUA a fost prins după 46 de ani. Mesajul FBI

Luis Archuleta, un bărbat ajuns la 77 de ani, a fost arestat în Statele Unite, la 46 de ani după ce acesta a evadat dintr-o închisoare federală, notează AFP, citată de Hotnews.ro.

În momentul în care bărbatul a evadat, președintele american de atunci, Richard Nixon, era implicat în scandalul Watergate, iar Paul Newman și Steve McQueen împărțeau afișul filmului ”The Towering Inferno”. Fugarul, care a evadat în 1974 dintr-o închisoare din Colorado, a fost arestat miercuri de poliția federală americană în New Mexico, unde locuise de 40 de ani sub o identitate falsă, Ramon Montoya.

”Această arestare trebuie să trimită un semnal puternic tuturor infractorilor violenți: FBI vă va găsi indiferent cât timp va dura și cât veți fugi și vă va aduce în fața justiției”, a spus agentul special Michael Schneider, de la biroul FBI din Denver. Luis Archuleta a fost închis pentru că ar fi împușcat în 1973, fără să omoare, un polițist din Colorado.


”Trecerea timpului nu scuză și nu șterge crimele sale”, a declarat șeful Poliției din Denver, Paul Pzen, într-un comunicat al FBI, care nu a explicat ce a dus la arestarea septuagenarului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load