COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un copil de 3 ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață

Un copil de 3 ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață

Între un băiețel de 3 ani, dintr-o surburbie a orașului american Boston, și un controlor de tren, s-a creat o legătură cu totul specială, care le înseninează diminețile. Este o prietenie clădită pe pasiunea pentru... trenuri.

Dacă distanţarea socială din vremea pandemiei a destrămat multe relaţii sociale, statornicia care caracterizează “mersul trenurilor” a creat o legătură aparte între doi oameni cît se poate de diferiţi, scrie stirileprotv.ro.

Troy Thornton, controlor: “Sînt asistent mecanic. Merg cu trenul, verific biletele și încasez, îi îndrum pe călători cum să urce și să coboare.”


Nu pare nimic ieşit din comun, dar pentru Jake, un băieţel de trei ani înnebunit după trenuri, chipul zîmbitor al lui Troy echivalează cu întîlnirea unui supererou.

Salutul de la distanţă a deventi ritualul lor de carantină: Jake pe peron încercînd să vadă cît mai devreme luminile locomotivei, în timp ce trece prin tunel, şi prietenul lui adult de din tren.

Copil: “Iese din tunel, șuieră, iar Troy deschide ușa și spune: “Bună, Jake! Ne vedem și mîine!”

Şi asta se întîmpla în fiecare dimineaţă.

Cum însă Troy se va muta în curînd pe altă rută, cei doi au făcut un schimb de daruri de rămas bun. Jake i-a dăruit un desen, iar Troy l-a poftit pe băieţel să facă o scurtă călătorie cu trenul lui magic.

Prietenia lor înduioşătoare poate fi pentru noi toţi, o adevărată lecţie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load