TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un copil de 17 luni n-a fost primit într-un avion!

Un copil de 17 luni n-a fost primit într-un avion!

Eduard, un băiețel britanic în vîrstă de numai 17 luni, și mama lui, Valdenize Barford au fost dați jos dintr-un avion al companiei British Airways.


Eduard și părinții săi au fost în concediu în insula greacă Rhodos. La retur, doar tatăl micuțului a fost lăsat să se întoarcă acasă, a notat Daily Mail.


Eduard avea cinci înțepături de țînțar, dar membrii echipajului au crezut că micuțul are varicelă!


Părinții s-au certat o oră cu membrii echipajului, dar aceștia nu s-au lăsat înduplecați. Spre Anglia a plecat la ora și la data stabilită doar James (47 de ani), tatăl băiatului de 17 luni.


Părinții le-au arătat membrilor echipajului de zbor că micuțul nu avea urme în alte părți ale corpului, ci doar pe față, unde îl înțepaseră niște țînțari.


Ceilalți pasageri au devenit iritați, fiindcă avionul n-a plecat la ora anunțată oficial.


S-a cerut sfatul unui medic, dar nu s-a găsit niciunul disponibil să spună dacă înțepăturile sunt de țânțar sau sunt urme ale bolii pe care o bănuiau.


„Am fost tratați ca niște criminali”


„A fost foarte umilitor. Am fost tratați ca niște criminali. N-au avut pic de bun simț”, a spus femeia, care este designer de modă în Maidenhead.


„Pe de o parte, membrii echipajului spuneau că băiatul are varicelă, pe de altă parte tot ei au spus că nu au pregătire medicală. Toată lumea a putut vedea că băiatul avea doar cîteva înțepături.


A fost ridicol. A trebuit să rămînem în Grecia și să mai plătim la un hotel pentru alte nopți de cazare”, a mai spus mama copilului.


Problemele nu s-au oprit aici. Bagajele n-au mai fost date jos din avion, astfel că femeia a fost nevoită să cumpere alte haine de schimb și toate cele necesare.


British Airways le-a promis ajutor, dar după ce au debarcat mama și copilul, nu i-au mai băgat în seamă.


„Cînd ne-am întors la terminal, am căutat pe cineva de la British Airways, dar n-am găsit pe nimeni. Am încercat să sun la numărul rezervat clienților, dar n-a răspuns nimeni.


Am stat o oră. Degeaba. Am cedat și am plecat să căutăm un hotel, pe care l-am plătit din buzunarul propriu. „Pentru copil a fost foarte frustrant să fie despărțit de tatăl lui”, a mai declarat femeia.


Doctorul a spus că sunt înțepături de țânțari


A doua zi, ea a fost cu copilul la un doctor, care a concluzionat că urmele de pe corpul lui erau înțepături de țînțari.


„Am fost foarte supărată. Ceea ce trebuia să fie o vacanță plăcută, mi-a lăsat un gust amar”, a mai spus mama copilului.


„Specialistul nostru în probleme medicale, de la MedLink ne-a indicat să nu-l îmbarcăm pe copil pentru a proteja sănătatea celorlalți, pînă cînd nu era consultat de un doctor local.


I-am oferit mamei hotel și transport. Îi vom îmbarca atunci cînd copilul va avea acordul medicilor. Îi dorim însănătoșire grabnică”, au transmis cei de la British Airways.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load