Un copil a fost despărțit de părinți din cauza lipsei locurilor în avion

Un copil a fost despărțit de părinți din cauza lipsei locurilor în avion

Chloe Mikok de trei ani din Marea Britanie a fost scoasă din zborul EasyJet din cauza lipsei locurilor în avion. Despre aceasta a anunțat de The Independent.


Incidentul a avut loc pe insula spaniolă Mallorca, unde fetița s-a odihnit cu părinții și sora sa de 18 luni.
La aeroport, familia a fost informată că fetița ar putea să nu zboare înapoi în Liverpool, deoarece părinții ei nu au înregistrat-o online.


"Cînd am ajuns la aeroport, ni s-a spus că au revîndut locul lui Chloe pentru că nu l-am înregistrat online", a declarat publicației mama fetei, Claire Quick.


Cu toate acestea, după reverificare, s-a dovedit că nu are loc nici tatăl fetei, Chris Mikoku. Din fericire, în final în avion s-au găsit locuri pentru întreaga familie, dar fetița a fost așezată separat de părinți în coada avionului.


După intervenția autorităților spaniole din domeniul aviației, toți membrii familiei au fost plasați împreună, deoarece, potrivit legilor țării, copiii mici nu pot zbura în avion separat de părinți.


Reprezentanții EasyJet și-au cerut scuze de la familie și au reamintit că, în cazul vînzării mai multor bilete decît numărul locurilor de la bordul aeronavei, compania aeriană ar trebui să încerce mai întîi să găsească un voluntar printre pasagerii care este gata să zboare în următorul zbor.
 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load