COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un contraversat producător de la Hollywood, testat pozitiv cu COVID-19

Un contraversat producător de la Hollywood, testat pozitiv cu COVID-19

Harvey Weinstein, fost producător de la Hollywood, este infectat cu SARS CoV-2. În vîrstă de 68 de ani, el a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„A fost testat pozitiv şi este pus în carantină”, a declarat Michael Powers, președintele unei organizații a lucrătorilor din domeniul penitenciar din statul New York, relatează BBC.


Weinstein, care a împlinit 68 de ani joi, este izolat la închisoarea Wende din New York.

Doi deținuți de aici au fost testați pozitiv duminică, a confirmat un agent de pază citat de Reuters. Mai mulți membri ai personalului închisorii au fost puși, de asemenea, în carantină.

Un avocat al lui Weinstein a declarat că echipa sa nu a fost informată despre acest diagnostic, dar s-a declarat îngrijorat, dată fiind sănătatea șubredă a fostului producător de la Hollywood.

Înainte să ajungă la Wende, Weinstein a fost internat la un spital penitenciar, unde a fost tratat pentru probleme cardiace.

Harvey Weinstein execută o pedeapsă de 23 de ani pentru viol şi agresiune sexuală, dar avocații săi au făcut apel. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load