Un consilier de-al lui Trump a adormit în timpul unui discurs al președintelui (VIDEO)

Un consilier de-al lui Trump a adormit în timpul unui discurs al președintelui (VIDEO)

Donald Trump şi-a adormit unul dintre consilierii cheie cu un discurs despre violenţele din şcoli.


Oficialul a aţipit, deşi ar fi trebuit să asculte atent şi să ia notiţe. Iar momentul lui de slăbiciune a fost surprins de camere.


S-a întîmplat totuşi să fie prins pe picior greşit. Miller a fost furat de somn în timp ce şeful său susţinea un discurs pentru guvernatorii americani.


Donald Trump, preşedintele Statelor Unite: “Au zis că Trump vrea să înarmeze toţi profesorii.”


Ce-i drept, a încercat să reziste. A căscat în repetate rînduri, şi-a frecat urechea şi ochii, şi-a rotit capul - în speranţa că se va mai înviora. Nimic nu a funcţionat însă. În cele din urmă a aţipit.


“Mă simt mai sigur ştiind că Stephen Miller doarme la locul de muncă.” - s-a amuzat cineva care a văzut poze cu el pe internet.


Wilbur Ross nu şi-a putut ţine ochii deschişi în timpul unui discurs pe care Trump l-a susţinut în Arabia Saudită.


Aţipitul la muncă, în faţa camerelor de filmat, nu ţine cont de culoarea politică. I s-a întîmplat şi fostului preşedinte Bill Clinton.


O judecătoare de la Curtea Supremă a tras un pui de somn în timpul unui discurs susţinut de Barack Obama. A dat vina apoi pe paharul de vin pe care îl savurase la cină.


Ruth Bader Ginsburg, judecătoare:  “Nu eram sută la sută trează, fiindcă înainte să participăm la discurs...”


Ronald Reagan şi-a odihnit ochii în timp ce primea vizita Papei, iar un cunoscut comentator american a dormit în studioul unei emisiuni matinale - cît a durat pauză.


Pe de altă parte, un operator de la urgenţe sforăia de mama focului cînd o femeie a sunat să ceară ajutor pentru că soţul ei se simţea rău.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load