TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un coiot și un bursuc au fost filmați în timp ce merg la vînătoare împreună (VIDEO)

Un coiot și un bursuc au fost filmați în timp ce merg la vînătoare împreună (VIDEO)

O cameră video care aparține unei organizației de protecție a mediului a surprins în SUA o serie de imagini care par extrase dintr-un film de animație.

Un coiot și un Bursuc au fost filmați traversînd împreună un pasaj pe sub o autostradă din California. Coiotul merge în față, însă se oprește și îl așteaptă pe bursuc, apoi pornesc împreună, informează CNN.


Cele două animale mergeau probabil să vîneze împreună. Studiile au arătat că bursucii și coioții fac echipă destul de bună cînd vine vorba de vînătoare. Bursucul sapă în jurul adăposturilor, iar cînd prada iese la suprafață coiotul o prinde.

Deși nu este neobișnuit ca cele două animale să vîneze împreună, organizația pentru protecția mediului Peninsula Open Space Trust (POST) crede că imaginile prezintă prima dată cînd un bursuc și un coiot traversează împreună o structură ridicată de om.

"Din cîte știm, este prima dată cînd a fost filmată această situație", a declarat pentru CNN Neal Sharma, manager de programe al POST.

"Să avem această interacțiune filmată și să putem observa cum se comportă împreună aceste animale, care duc vieți diferite, este foarte interesant", a adăugat el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load