TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un cineast vestit i-a cerut lui Vladimir Putin să fie naşul fiicei sale

Un cineast vestit i-a cerut lui Vladimir Putin să fie naşul fiicei sale

Cineastul american Oliver Stone i-a cerut preşedintelui rus Vladimir Putin să fie naşul fiicei sale, potrivit transcrierii unei discuţii între cei doi, publicată pe site-ul oficial al administraţiei de la Kremlin, informează The Hollywood Reporter.


Cineastul premiat cu Oscar i-a cerut lui Putin acest lucru după ce preşedintele rus i-a spus că, potrivit tradiţiei ortodoxe, o astfel de rugăminte nu se poate refuza.


Putin l-a întrebat pe regizor dacă fiica sa, Tara, care are 22 de ani, este o persoană religioasă. Stone i-a spus că aceasta a fost crescută în tradiţia creştină. Putin nu a mai făcut alte comentarii, iar analiştii locali spun că acest lucru înseamnă că preşedintele a acceptat. Administraţia de la Kremlin confirmă oficial foarte rar informaţii despre viaţa personală a lui Putin.


Interviul a fost acordat pentru un nou documentar despre Ucraina pe care Oliver Stone îl produce.În acelaşi interviu, Putin a spus că are mai mulţi fini, menţionînd un singur nume, cel al Daryei, fiica politicianului ucrainean Viktor Medvedciuk, născută şi botezată în 2004.


Interviul a abordat şi modul în care este tratată în Rusia comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer). În această ţară, este interzisă prin lege "propaganda gay în rîndul minorilor", despre care Stone a spus că este un lucru "rezonabil".


"Le permite oamenilor să ajungă la vîrsta adultă şi atunci să ia o decizie legată de cine sînt şi cum vor să trăiască. După (atingerea majoratului, n.r.), nu mai avem restricţii", a spus Putin.


Stone şi Putin se cunosc de mult timp şi amîndoi au vorbit frumos unul de celălalt în trecut. În urmă cu doi ani, Stone a lansat documentarul "The Putin Interviews", iar preşedintele rus l-a descris pe cineastul american drept "o persoană neobişnuită şi foarte profundă şi un interlocutor echilibrat şi firesc".


Anterior, Stone a criticat presa din Vest pentru că ar prezenta o perspectivă deformată privind anexarea Peninsulei Crimeea de Federaţia Rusă.


Ca un element inedit, unul dintre cei doi fii ai lui Oliver Stone, Sean Stone, în vîrstă de 34 de ani, lucrează pentru compania de media de stat Russia Today.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load