Un cîine a salvat un bebeluș îngropat de viu

Un cîine a salvat un bebeluș îngropat de viu

Un cîine a salvat un bebeluș îngropat de viu, în nordul Thailandei, potrivit BBC.

Acesta ar fi fost abandonat și îngropat în pămînt de către mama sa, în vîrstă de 15 ani, pentru a-și ascunde sarcina față de părinții săi. Cîinele, denumit Ping-Pong, și-a anunțat imediat stăpînul în momentul cînd a găsit bebelușul într-un cîmp, din satul Ban Nong Kham, din nordul Thailandei. Acesta a venit la locul descoperirii și a observat că un picior al unui copil ieșea din pămînt. Apoi, sătenii au dus copilul la spital, unde doctorii au declarat că acesta a scăpat, ca prin minune, sănătos. 

Usa Nisaikha, stăpînul cîinelui, a declarat pentru un ziar local, Khaosod, că prietenul său patruped este infirm, acesta pierzîndu-și un picior după ce a fost lovit de o mașină. În ciuda acestei infirmități, Usa Nisaikha a spus că aceste este un animal extrem de loial, ascultător, și este iubit de către întreg satul.

Mama nou-născutului a fost pusă sub acuzare după abandonarea copilului, precum și de tentativă de crimă. Panuwat Puttakam, ofițer la secția de poliție din Chum Phuang, a declarat că aceasta este acum în grija părinților ei și a unui psiholog, regretînd ceea ce a făcut. Părinții adolescentei au decis să aibă în grijă nou-născutul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load