Un cîine a salvat o familie de un șarpe veninos cu prețul vieții sale

Un cîine a salvat o familie de un șarpe veninos cu prețul vieții sale

În orașul indian Bhubaneshwar, statul Odisha (Orissa), un cîine a distrus un șarpe veninos din curtea casei stăpînului său și a murit. Despre acesta a anunțat portalul de știri Ommcom News.

Stăpînul dalmațianului de 18 luni, numit Tyson, Amin Sharif, a spus că cîinele l-a trezit cu lătratul său sfîșietor în jurul orei două dimineața. Cîinele a descoperit un șarpe veninos la doar cîțiva metri de intrarea în casă și l-a atacat. Acesta a omorît reptila înainte ca satăpînii să reușească să intervină în această luptă.

Imediat după aceea, Tyson s-a simțit rău. Sharif l-a examinat și a găsit un semn de mușcătură pe fața cîinelui. Stăpînul a chemat imediat un expert în reptile, Subhendu Mallik, care a identificat șarpele ca fiind o cobră indiană, un gram de otravă uscată a căreia poate ucide 140 de cîini de dimensiuni medii. Mallik l-a sfătuit pe Sharif să contacteze imediat un medic veterinar pentru un antidot.

Indianul a sunat la toate clinicile veterinare, însă, din cauza orei tîrzii, toate spitalele erau închise. La jumătate de oră după încăierarea cu cobra, cîinele a murit.
 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load