COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bebeluș de două luni a învățat să stea în picioare (VIDEO)

Un bebeluș de două luni a învățat să stea în picioare (VIDEO)

Doi tineri care au devenit părinți de curînd au trăit șocul vieții lor atunci cînd au văzut că bebelușul lor, în vîrstă de doar opt săptămîni, a învățat deja să stea în picioare.

Tezra Finn-Johnston, în vîrstă de 31 de ani și partenera lui, Emily Derrick, în vîrstă de doar 23 de ani, au devenit părinți la sfîrșitul lunii ianuarie, informează a1.ro.

Imediat ce bebelușul lor a venit pe lume, acești au considerat că este foarte puternic. Mai exact, în ziua în care au părăsit spitalul, Lula își putea susține singură capul, spre surprindere.

Cei doi părinți au avut, însă, o surpriză uriașă atunci cînd au descoperit că fetița lor își poate susține greutatea și poate să stea în picioare singură, de la opt săptămîni.


Ba mai mult, acum, Lula, în vîrstă de doar 15 săptămîni poate să stea singură în picioare, susținîndu-și greutatea. De asemenea, imediat ce această poveste a fost făcută publică, mulți oameni s-au întrebat dacă este cel mai puternic copil din lume.

Se pare că totul ar fi pornit după ce Tezra și Lula s-au uitat pe Youtube la diferite clipuri.

”Cînd avea o lună, a avut o mulțime de trantrumuri și am încercat să o liniștesc așezîndu-mă în genunchi. În loc să stea jos, ea stătea doar pe genunchiul meu și nu-și îndoia picioarele.”, a povestit tatăl fetei.

De asemenea, bărbatul crede că bebelușul este puternic și datorită genelor, el făcînd sport de la o vîrstă fragedă.

”Am vrut întotdeauna să fiu puternic. Cînd aveam 13 ani, am început să fac exerciții cu greutăți și wresling. Eram capabil să bat și adulți. Îmi place foarte mult să mă mențin în formă, să fac sport. ”, a mai povestit el.

Lula, bebelușa care a uimit lumea, nu a început însă să meargă singură, dar părinții ei se tem că această zi ar putea să fie mai aproape decît își imaginează.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load