TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat a cîștigat în instanță daune de 750.000 de dolari de la amantul soției sale

Un bărbat a cîștigat în instanță daune de 750.000 de dolari de la amantul soției sale

Kevin Howard din Carolina de Nord l-a dat în judecată pe iubitul fostei sale soții pentru „lipsire de afecțiune” – o faptă care există doar în legislația câtorva dintre statele americane.


Această prevedere legală îi permite unuia dintre soți să dea în judecată o altă persoană pentru că „a intervenit în mod intenționat într-o relația conjugală”. Persoana trimisă în judecată este de obicei amantul celuilalt partener.


Howard a fost cu soția sa timp de 12 ani. Cînd ea i-a vorbit despre divorț, cei doi au început să participe la ședințe de consiliere conjugală. Dar bărbatul a înțeles că lucrurile nu mergeau în direcția corectă așa că a angajat un detectiv privat să o urmărească pe femeie, iar acesta a descoperit aventura pe care ea o avea cu un coleg de muncă.


După divorț, bărbatul l-a dat în judecată pe amantul soției sale, despre care spunea că îl cunoștea și „Am luat cina de multe ori împreună, am crezut că este un prieten”, spune Howard.


În ceea ce privește procesul, el spune că nu a fost vorba de bani. „Cred în căsătorie ca o instituție sfîntă. Alte familii ar trebui să vadă care sînt consecințele nu doar în cazul încălcării jurămîntului ci și din punct de vedere legal”, spune Howard.


Avocata bărbatului spune că pentru a avea șansa de a cîștiga un astfel de proces, un soț înșelat trebuie să poată dovedi în instanță că cuplul era fericit înainte ca amantul să intervină între ei.


Nu este prima dată cînd un bărbat cîștigă un astfel de proces. Anul trecut, un amant a fost obligat de instanță să plătească 8.8 milioane de dolari soțului femeii cu care a avut o aventură timp de un an.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load