COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un băiețel de cinci ani și-a apărat sora, după ce a fost atacată de un cangur

Un băiețel de cinci ani și-a apărat sora, după ce a fost atacată de un cangur

Un băiat în vîrstă de cinci ani a rămas cu răni după ce a fost atacat luni de un cangur în timp ce își proteja sora mai mică. Cooper Heinz în vîrstă de 5 ani și Georgia de trei ani, se jucau în curtea casei lor din New South Wales, în Australia, cînd s-a întîmplat terifiantul incident.

Mama lor Holly Madden a spus că un cangur de cinci metri a început să o atace pe micuța Georgia înainte ca Cooper să încerce instinctiv să alunge animalul în timp ce iî spus surorii sale să fugă.

Cooper, care este afectat de autism, a reușit să bage între sora lui și cangur, iar animalul a început să-l lovească. Mama se afla în casă la 25 de metri distanță, fiind forțată să privească cum cangurul furios îi ataca copiii:


„Am ieșit și am apucat de o bîtă de baseball și am început să alerg și să strig încercînd să sperii cangurul și să-l fac să se oprească. Cooper a încercat să se ridice și i-am spus să rămînă la pămînt pentru că cangurul l-ar fi lovit din nou”.

Fotografii șocante arată tăieturile adînci pe spate, brațe și pe fruntea lui Cooper. Ea a declarat pentru Daily Mail: „A fost atît de curajos. Alerga și striga „scapă Georgia, scapă”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load